fredag den 23. maj 2014

Man kan SAGTENS bestille møbler på nettet!

Pakke, pakke, pakke. Det er en fornøjelse af komme hjem fra arbejde og smutte ud forbi Limedinbolig.dk, hvor pakkerne tårner sig op. Jeg fylder pakkeburet til postmanden, inden jeg smutter ind for at hente mindstemanden i dagpleje. Hurtig levering er et klart servicemål for os.


Vi sender varerne samme dag, som de bliver bestilt – altså hvis posthuset stadig har åbent. På den måde kan du faktisk være heldig at have varerne allerede næste dag. Hurtig levering betyder nemlig meget for os, når vi selv bestiller på nettet. Så vi går ud fra at det også er vigtigt for dig.

Faktisk er vi en meget web-baseret familie. Vi bestiller alt fra ferier og tøj til cykler og dagligvarer på nettet. Selvfølgelig må vi ind imellem ind i en almindelige butik – men med en travl hverdag er det bare meget nemmere at bestille tingene hjemmefra, når det passer ind i vores skema.

Kan man bestille ALT på nettet, tænker du måske? Tja, vi har i hvert fald gode erfaringer med det. Derfor har vi også mod på at tage en ny slags varer ind i Limedinbolig.dk; MØBLER. Vi har bl.a. fundet de fedeste møbler fra Sentou. Deres blanding af retro-look og friske, moderne farver passer lige netop til tidens trend. Tekstilerne de er beklædt med er SÅ lækre. Jeg drømme selv om at købe den blå sofa til stuen. Tjek møblerne i shoppen ud her. Der er også en rigtig fin bænk "Stripe" fra House Doctor og nogle smukke spisebordsstole "Dining Chair no. 1" fra We:Do:Wood. De er lavet af 100% FSC-mærket træ. Så er samvittigheden også i orden. 


Mange hilsner
Dorthe

Denne sofa fra Sentou drømmer jeg om at smide mig i med en kølig drink og en god bog.

De smukke spisebordsstole fra We:Do:Wood er 100% FSC-mærkede. Hvem vil ikke gerne have bæredygtige stole, når de ser så flotte ud?

Stripe fra House Doctor vil virkelig pynte i enhver entré. Gid den stod i min!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar