onsdag den 18. juni 2014

Med sommer følger SOMMERUDSALG!!

Midsommer. De lyse, lune aftener er over os. Jeg synker ned i loungestolen på terrassen og nyder aftenroen indfinde sig. Hvor er det fedt, at det er sommer. Og sommer betyder SOMMERUDSALG!


limedinbolig.dk indleder vi sommerudsalget lørdag i uge 25. Hold op hvor bliver det godt. Hver uge sætter vi fokus på nye produkter, som sættes ned med 20%, 30% og 40%. Det er en god anledning til at finde alle de lækre ting, der kan skabe sommerstemning på din terrasse eller i dit hus. De smukke fedtstenslanterner fra HouseDoctor lyser op, når tusmørket falder på en sen aftentime – og WOODIE loungestolen til haven fra HouseDoctor sikrer, at du sidder godt, mens du nyder en stille drink og lytter til solsorten på naboens tagryg. 

Inden døre kan du sikre sommerhusstemning med de nye grønne Nuvola vaser fra Casalinga og skabe smukke farver i rummet med Spectra vinduesophænget fra Umlaute. Mulighederne er uendelige. Kun fantasien sætter grænser. Hvordan skaber du sommerstemning i dit hjem? Kig forbi Limedinbolig.dk og find ny inspiration – og måske et rigtig godt tilbud!


Mange hilsner
Dorthe

 
Udelivet er skønt med de rette ingredienser her om sommeren.
De smukke lanterner og loungestolen fra HouseDoctor er svære at forlade i de lyse sommeraftener.

Indendøre skaber de grønne Nuvola vaser fra Casalinga aqua-stemning i stuen.
Jeg kan ikke få nok af de lækre nuancer disse vaser kommer i. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar